Bar Goed goes Festival Style

Bar Goed gaat deze zomer verder in Festival Style! Met muziek, koude drankjes en heerlijke street food, komen we terug. Iets anders dan gehoopt, maar we doen er alles aan om jullie weer gastvrij te mogen ontvangen.

 
Ontdek onze vernieuwde lounge area
Bar%20Goed%20Menu-13_adj3_edited.jpg
food.png

Street food

Verkrijgbaar van 12:00 - 21:00

Geniet van onze Bar Goed Street Food! Omdat het af en toe even anders mag, onze streetfood is helemaal van deze tijd. Van verse pizza's tot onze poké bowls. Vlees, vis en vega(n), voor ieder wat wils.

desserts_edited.png

Desserts

Verkrijgbaar van 12:00 - 21:00

Verwen jezelf met deze heerlijke desserts. Even een momentje voor jezelf.

snack_edited.png

Snack attack

Verkrijgbaar van 11:00 - 23:00

Onze Bar Goed Snack Attack! Perfecte bites om te delen of heerlijk alleen van je Guilty pleasure te genieten.

drinks_edited.png

Drinks

Served All Day

Stone cold, smoking hot, bij alle temperaturen hebben we je favoriete drankje!

 
Geopend op 1 juni 2020

5 jaar lang ontstond aan strand Perkpolder een pop-up bar en restaurant. Sinds 1 juni 2020 is dit omgetoverd tot een permanent strandpaviljoen. Afhankelijk van het seizoen wordt het concept aangepast voor een ultieme beleving op deze prachtige plek aan de schelde!

How_it_started.jpg
 
 
Bar Goed Dronefoto.jpg

Het Ibiza aan de schelde

Geniet van koude drankjes, heerlijke street food en goede muziek. Bij Bar Goed vinden we het belangrijk dat jij kunt ontspannen en genieten van het leven. Op ons terras hebben we alles om lekker te lunchen, een avond te tafelen met vrienden of te dansen tot de zonsondergang.

Coming soon: wil je genieten van onze lounge area met luxe kussens? Er komen 10 lounge plekken en via deze website te boeken.